Pink Day Zagreb

pink day zagrebU psihologiji boja roza ima značajnu ulogu. „Umiruje i daje osjećaj topline; podrazumijeva osjećajnu dušu. Općenito predstavlja osobu koja brine za druge i koja će podijelit sa drugima. Roza upućuje na jaku osobnost pa srdačne i brižne osobe preferiraju rozu. Vi nježno nudite ljubav i pažnju onima koji su nesretni.“ Mene dodatno podsjeća na mog kuma, premda isti ne zadovoljava niti jednu od ovih odrednica 🙂

Na međunarodni dan žena, u petak, 08.03.2013. u prostoru Muzeja za umjetnost i obrt u Zagrebu održat će se međunarodni festival ružičastih vina u organizaciji udruge WOW (Women on Wine).

Hoće li biti više vina prema boji ciklame ili boje lososa ili crvene naranče ili „čisto ljubičastih“ moguće je doznati na službenim stranicama (http://www.womenonwine.com.hr/tag/festival-ruzicastih-vina/) ,a još više na fb fan stranici.

Konzumacija i preferencija rose vina raste u svijetu, pa čak i u Hrvatskoj, a što je puno važnije raste i kvaliteta tako da sam poprilično razbijao glavu koje vino odabrati za radionicu (vidi program) i to samo unutar domaćih limita.

Uglavnom, u petak nosim ružičasto i za svaki slučaj nosim i „roza ciroza“ rakiju 🙂

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s